Top Shelf 4 Men < The Wash > Šampon za kosu i tijelo 300 ml

95.00 Kn

  • Opis

    Top Shelf 4 Men je linija proizvoda namijenjena muškarcu koji zna što želi od proizvoda za njegu kose i kože – jednostavnost i muževnost…bez puno filozofije

    Zdravo vlasište je zdrava kosa. Svi sastojci koji se nalaze u The Wash šamponu hrane kožu i kosu. The Wash je više od šampona, to je cjelokupan sustav za održavanje njege kose i kože.
    Sastojci tvore inovativnu kombinaciju za održavanje zdrave kose i vlasišta. The Wash povećava elastičnost kože i njenu snagu, te omogućava obnovu stanica vlasišta. Djeluje i kao nježni piling uklanjajući odumrle stanice kože te omogućava neometan rast zdrave kose i umanjuje mogućnost preranog opadanja kose. Aloe Vera, alantoin i Shea maslac hidratiziraju kosu i umiruju vlasište sklono crvenilu i iritacijama. Pantenol (Pro-vitamin B) održava razinu hidratacije i povećava promjer vlasi i do 10%, čineći kosu gušćom. Za ishranu vlasišta, ubrzano zacjeljivanje i lakše raščešljavanje zadužen je hidrolizirani protein pšenice. Kombinacija peperminta i eukaliptusa daje osvježavajući miris i ujedno osjećaj hlađenja te olakšava tegobe crvenila i iritacija vlasišta.

  • Recenzije (0)
    Add a Review